Narvikgården
Mathisen & Mathisen
2tal utemiljø
Taraldsvik Maskin
Byggmaker
Maskinentreprenør Kristian Kristiansen AS
Dekkspesialisten
Øyeklinikken i Narvik
HåndverksCompagniet AS
Megler Forum Narvik
Consis
Sparebanken Nord-Norge
Narvik Øre-nese-hals
Hålogaland Lås & Sikkerhet
Nordkraft
Os-Expressene
Fremover
Nordbohus
Narvik Bensin as, Harila Maskin as
Modulnet

Bryteklubben holder på å bygge opp vennskap med en russisk klubb
12.10.2017 13:24:00 - Stian Normann

BARENTSSEKRETARIATET
Fikk 80.000 til å hente gruppe med russiske brytere til Narvik.


Støtte
Brytere fra Narvik var nylig i Russland. Nå var det russerne sin tur til å komme på treningssamling til Narvik. Alt takket være midler fra barenssekretariatet.

Narvik Atletklubb holder på bygge opp et sterkt vennskap til bryteklubb i Murmansk-regionen.

Kom på gjenvisitt

I sommer tok leder Stian Sivertsen Normann i atletklubben med seg flere lokale brytere på samling utenfor Sotsji. Dit dro narvikinger sammen med brytere fra Murmansk-området. Denne uken er det gjenvisitt i Narvik. Et tosifret antall brytere og ledere har trent to og tre økter daglig sammen med sine brytevenner fra Narvik.

Det nesten ukelange oppholdet i Norge avsluttes for russerne søndag. Etter et utvidet minibrytestevne i atletikksalen lørdag, der det også vil delta brytere fra Fauske.

- Vi skulle dratt sammen med de russiske bryterne til Kemi. Det har det brutt ut sykdom som gjør at stevnet er avlyst, forteller Stian Sivertsen Normann.

Godt kjent

Narvik Atletklubb har allerede blitt godt kjent med brytere og ledere fra Russland. Det takker Stian Sivertsen Normann barentsmidler for.

- Da vi dro til Russland fikk vi 74.000 kroner. Nå ble vi tildelt 80.000 kroner, slik at russerne kunne komme til oss. Her har vi kjørt to og tre treninger hver dag. Ikke bare bryting - det har også blitt tid til klatring, fjelltur, fotballkamp (landskamp) bowling og sosiale tiltak, kan Sivertsen Normann fortelle.

Har det fint

Den russiske delegasjonen på litt over ti brytere og ledere, har det fint i Narvik. Det innrømmer trener Sytnik Aleksander.

- Vi har fått et godt forhold til klubben i Narvik. Vi bor på hotell og har det bra og får god matching, sier Aleksander. Han håper forholdet mellom Narvik og Russland kan utvikle seg. Det tror Sivertsen Normann på.

- Det blir kanskje en tur til Russland før jul. Vi møtes igjen i Tana Cup, og kanskje drar vi sammen til Tallinn Open på nyåret, avslutter Sivertsen Normann.

Tilbake

Forrige måned Juni   2018 Neste måned
 
Ma
Ti
On
To
Fr
22 - - - - 1 2 3
23 4 5 6 7 8 9 10
24 11 12 13 14 15 16 17
25 18 19 20 21 22 23 24
26 25 26 27 28 29 30 -
Dette skjer i Juni  2018: